Tomtschakt

Under den gångna veckan har man påbörjat tomtschakt i zon ett (för mer info om zonerna ta gärna en titt på sidan grävningen.)

Om du vill vara med när det grävs på just din tomt, ber vi er kontakta Roy Carlsson. Man når honom på vardagar mellan 07:00 och 16:00 på telefon 070-251 38 94. Detta gäller just nu bara dig som bor inom zon 1 och där grävmaskinen har kört förbi utanför husknuten.

Ni andra, får vänta tills grävmaskinerna börjar närma sig. Vi kommer att fortsätta att hålla er uppdaterade här i bloggen.

Under den gångna veckan fick styrelsen veta av en medlem att en telefonledning grävts av. Det är såklart olyckligt när det händer, men om det skulle råka hända igen, vänligen ta då kontakt med ditt telefonbolag först. Var väldigt noga med att få ett referensnummer på felanmälan. Därefter skickar du mejl eller sms till styrelsen och meddelar vilket telefonnummer det gäller och vilket referensnummer du har fått. (Vänligen ring inte eftersom referensnummert är väldigt långt och vi har inte alltid papper och penna i handen) Just nu har styrelsen snabbare vägar att åtgärda fel med avgrävda telefonledningar än vad telefonbolagen har. Tyvärr fungerar styrelsens snabbare väg endast om du har referensnummer tillgängligt. Obs, detta gäller givetvis bara om det är grävmaskin som är här för att gräva ner fiber, som orsakat felet.

Som du kanske har sett har det funnits en lite mindre grävmaskin som varit runt lite här och var. Den har sett till så att fibern kommer under vägarna. Här nedan en bild från när den var i Släryd.

Just nu händer det väldigt mycket, så försök att titta in här på hemsidan så ofta som möjligt för att hålla dig uppdaterad.

 

Lämna en kommentar