Vecka 40

Nu har vi gett oss in i Zon 2. För er som är boende och/eller markägare i zon 2, dvs. från Domarp och vidare ut mot Björka och Slätter så är det viktigt att ni tydligt markerar ut sådant som är av intresse för grävmaskin-teamet. Exempel på sådant som är bra att markera ut är olika brunnar och även linor/ledningar för t.ex. robotgräsklippare. I zon 2 är det tänkt att både huvudledning och tomtschakt ska ske framöver och därför är detta väldigt viktigt.

Har du någon granne som du tror inte läser här, vänligen hjälp oss att sprida informationen. Detta gäller just nu framförallt er i zon 2.

Zon ett är i princip klar. Det är i stort sett bara inkoppling av fibern som ska göras. Vi/Ericsson kommer att ta kontakt med er för att boka en tid för sådan inkoppling. När det blir är ännu oklart.

Lämna en kommentar