Smidiga markägare och hittad dränering

Nu har det kommit ännu ett team som sköter grävmaskinerna. Det är nu alltså tre olika team som rör sig i området. Detta gör att det händer lite mera hela tiden.

Vi vill ännu en gång uppmana dig som är markägare att markera ut dräneringar, diken och kulvertar. Tyvärr stötte det ena teamet på en icke utmärkt dränering, vilket gjorde att detta team fick ägna någon timme på att återställa. Detta drabbar både markägare, grävmaskinisterna och hela föreningen. Därför är det väldigt viktigt att ni markerar ut allt som ligger dolt i marken där grävmaskinen planerar att passera. Är du osäker på var ledningarna ligger, markera ut ett större område och ta gärna kontakt med antingen föreningen eller ring direkt till Roy så att ni tillsammans kan titta på var det eventuellt finns hinder.

Förövrigt går arbetet mycket bra. Vi vill passa på att tacka alla markägare som hittills berörts för en fantastisk hjälpsamhet och smidighet. Det underlättar väldigt mycket när vi kan vara flexibla då eventuella hinder dyker upp. TACK!

Lämna en kommentar